Optimum Art - Novosti

NOVA MOBILNA APLIKACIJA - eShowroom


Ova zanimljiva iPhone aplikacija uvodi Vas u svijet hrvatskog dizajna i nudi opširne informacije o dizajnerima i kataloge njihovih proizvoda.
Prolistajte naše galerije prema kategorijama željenih proizvoda, razgledajte aktualno izdvojene ponude te pratite najzanimljivije novosti iz svijeta mode i dizajna.
Putem aplikacije odaberite i sačuvajte svoje najdraže proizvode te jednostavno i brzo proslijedite svoje upite i narudžbe. Aplikacija je dostupna za uređaje iPhone i iPad i može se preuzeti putem Apple Store-a.
Detaljnije o aplikaciji možete vidjeti ovdje.
[ Vijest objavljena: 17.05.2013. ]

OPTIMUM ART PREDSTAVIO NOVU MOBILNU APLIKACIJU - MOJE VJENČANJE


Svako vjenčanje zahtijeva mnogo planiranja. Kako bismo budućim mladencima olakšali organizaciju predstavljamo Vam funkcionalni i lijepo dizajnirani planer vjenčanja. Ova praktična aplikacija nudi planer, dnevnik i katalog pružatelja usluga za vjenčanja u Hrvatskoj te pomaže u svakom koraku planiranja. Aplikacija je dostupna za uređaje iPhone i iPad i može se preuzeti putem Apple Store-a.
Detaljnije o aplikaciji možete vidjeti ovdje.
[ Vijest objavljena: 30.03.2013. ]

MOJE VJENČANJE APP VIDEO


Kako bismo Vam omogućili bolji pregled rada i pokazali što sve nudi naša mobilna aplikacija "Moje vjenčanje", napravili smo kratki demo, dostupan na hrvatskom i engleskom jeziku.

Video možete pogledati ovdje.
[ Vijest objavljena: 11.03.2013. ]

IDEALAN BOOKING PORTAL


E-Tours, vodeća tvrtka u Hrvatskoj specijalizirana za online organizaciju putovanja, od danas nudi mogućnost pretraživanja, rezervacije i plaćanja smještaja u preko 150.000 hotela u cijelom svijetu. Nova web aplikacija je dostupna na stranici www.hoteli.com.hr, a u planu je i razvoj mobilne verzije aplikacije.
[ Vijest objavljena: 04.12.2012. ]

PREDSTAVLJENA NOVA MOBILNA APLIKACIJA PIZZA CUT


U novom ste gradu i zanima Vas gdje možete pojesti ili naručiti dobru pizzu? Uz pomoć aplikacije pronaći ćete Vama najbližu pizzeriju u Hrvatskoj te dobiti detaljan pregled restorana i brojeva dostava, katalog fotografija ili listu svih ponuda i jelovnika.
Pizza Cut je praktičan i jednostavan vodič koji Vam pizzu daje na dohvat ruke.
Aplikacija je dostupna za uređaje iPhone i iPad te se može besplatno preuzeti putem Apple Store-a.
Detaljnije pogledajte ovdje.
[ Vijest objavljena: 19.09.2012. ]

FACEBOOK APLIKACIJA ZA ZALJUBLJENIKE U MODU


Nešto inovativno i zabavno. Predstavljamo Vam zanimljivu i korisnu Facebok aplikaciju putem koje korisnici izrađuju vlastiti dizajn narukvice te brzo i jednostavno šalju svoje narudžbe.
Aplikaciju predstavlja Herman.design i možete se s njom poigrati putem Vašeg Facebook profila na linku:
http://apps.facebook.com/hermandesign-app/.
[ Vijest objavljena: 04.11.2011. ]