Optimum Art - Usluge - Izrada Web Stranica

RAZVOJ I PROGRAMIRANJE

DIZAJN

Dizajn Web stranica izrađujemo prema Vašem vizualnom identitetu, u želji da ga prilagodimo Vašim potrebama i reklami te prodaji Vaših proizvoda i usluga.

• izrađujemo moderan dizajn stranica maksimalno prilagođen krajnjem korisniku
• vodimo brigu o optimizaciji za tražilice
• izrađujemo optimiziranu Web stranicu na rezoluciji od 1024x768px-a
• stavljamo naglasak na preglednost, jednostavnost i kvalitetu predstavljenih sadržaja

SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)

Pretraživači neprestano traže nove stranice i sadržaje "kružeći" Internetom. Kada naiđu na novu web stranicu, oni indeksiraju i spremaju tu stranicu prema ključnim riječima pronađenima u sadržaju stranice, kako bi je kasnije lakše i točnije mogli ponuditi nekom od korisnika. Optimizacija za pretraživače nije ništa drugo nego osiguravanje da Vaše stranice budu izrađene kvalitetno, imajući na umu kako web tražilice procijenjuju važnost neke stranice. Time što se pridržavamo web standarda, osiguravamo strateški povoljnu informacijsku arhitekturu sadržaja Vaših stranica. SEO strategije za specifične ključne riječi i pojmove ili ciljane pozicije na tražilicama zahtijevaju specifičnu prilagodbu sadržaja. Ako Vaši poslovni ciljevi obuhvaćaju optimizaciju takvog tipa, potrebno je dogovoriti i prilagođenu kampanju. Kada je Web stranica dobro pripremljena za sve pretraživače i dobro kotira na rezultatima pretraživanja, poslovni rezultati su bolji i investicija u stranicu se može jako brzo isplatiti.

WEB STANDARDI

Prilikom razvoja web stranica poštujemo sve postojeće web standarde, stoga svaka web stranica koju isporučimo može biti u potpunosti W3C kompatibilna, a i svakako pristupačna i funkcionalna.
U našim web rješenjima uvijek se držimo smjernica o pristupačnosti web stranica i time osiguravamo da se stranice prikazuju na svim platformama (Windows/Mac/Linux, mobilni uređaji).
Kod razvijanja vizualno atraktivnih interaktivnih stranica koje zahtijevaju Ajax (Javascript) tehnologiju, osiguravamo da su stranice funkcionalne i dostupne i korisnicima koji nemaju te tehnologije. Drugim riječima, stranice su pouzdano dostupne.
Smatramo da posjetitelji Vaših web stranica trebaju imati jasnu navigacijsku strukturu po kojoj se kreću, dobar raspored sadržaja po stranicama i jednostavnost preglednika. Sukladno tome – korisnicima olakšavamo snalaženje.